SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

16 Νοεμβρίου 2017

Shaya | Ενίσχυση πρωτοβουλίας για το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Μαρία Κόκκορη"

Την ευαίσθητη πλευρά της δείχνει για ακόμη μία φορά η Shaya, επισκεπτόμενη 16/11/2017 το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down "Μαρία Κόκκορη", και δίνοντας χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στην Στέγη εν όψει εορτών.

Με προγραμματισμό του εκπαιδευτικου φορέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για σπουδές Υγείας και Εργοθεραπείας, η Shaya βρέθηκε στο συγκεκριμένο ίδρυμα στη Γλυφάδα, κάνοντας έκπληξη στις σπουδάστριες αλλά και στα άτομα με νοητική υστέρηση, παίζοντας μαζί παιχνίδια, μοιράζοντας αυτόγραφα, διαβάζοντας βιβλία της κ. Κάρμεν Ρουγγέρη, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες, ανταλλάσοντας συμβολικά δώρα μεταξύ τους, για εκείνη και για τον μικρό γιό της Jason, αλλά και ξεναγήθηκε με την απαίτούμενη πληροφόρηση στις Στέγες του ιδρύματος απο την Κοινωνική Λειτουργό, Msc και Διευθύντρια κα. Αναστασία Κουτετή.
 

Σε λίγες ημέρες η Shaya θα ταξιδέψει στην χώρα καταγωγής της, την Δανία, για την συμμετοχή της στο μεγάλο μιούζικαλ "The Book Of Mormon", παίρνοντας μαζί της την χειροποίητη αναμνηστική αγιογραφία και το χειροποίητο βραχιόλι απο τα κορίτσια του ιδρύματος αλλά και όλες τις στιγμές που πέρασαν μαζί.


- Δείτε υλικό απο την επίσκεψη της Shaya στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down "Μαρία Κόκκορη" στις 16/11/2017








φωτογραφίες: Φραντζέσκα Καλπακίδη, Gossip tv 





Σχετικά άρθρα:
-Η Shaya κοντά στα παιδιά με σύνδρομο Down
-Shaya: Βρέθηκε κοντά στα παιδιά με νοητική υστέρηση!
-Η Σάγια κοντά στα παιδιά με Σύνδρομο Down (εικόνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •