SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

23 Οκτωβρίου 2017

Η Shaya στον διαδικτυακό μουσικό σταθμό Web Music Radio

Update: 23/10/2017
Καλεσμένη στην εκπομπή Live And Love στον διαδικτυακό μουσικό σταθμό Web Music Radio ήταν η Shaya, όπου περίπου για δύο ώρες συζήτησε με την παρουσιαστρια Γιασεμή Εγγλέζου.
Η Shaya μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, για το ταξίδι της στο εξωτερικό κοντά τον Δεκέμβρη και την κυκλοφορία ενός νέου κομματιού.
 Θυμάται στιγμές απο την ζωή της και απο την μουσική βιομηχανία, την συνεργασία της με τα παιδικό χωρίο Βάρης για το τραγούδι I'm Taking Over, το συγκρότημα Hi-5 που υπήρξε μέλος, και δίνει τις δικές της συμβουλές για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο και το αντικέιμενο μουσική.

Η Shaya παρέμεινε στην εκπομπή και την δεύτερη ώρα του προγραμματος, "συμπαρουσιάζοντας" με τρέλα και αυθορμητισμό.

- Άκουσε ολόκληρη την συνέντευξη

η συνέντευξη και στο https://www.webmusic.gr/shaya-hansen-akouste-xana-ti-synentefxi-tis-sto-web-music-radio/ (άνοιξε με Google Chrome) 



21/10/2017
Αυτή την Κυριακή 22/10/2017 το Web Music Radio, ο Διαδικτυακός Μουσικός Σταθμός, φιλοξενεί την Shaya για μιά διαδυκτιακή. ραδιοφωνική συνέντευξη στο στούντιο του.

Συντονίσου την Κυριακή 22/10/2017 στις 20:00 στο Web Music Radio και στο www.webmusic.gr, στην εκπομπή "Live & Love" με την Γιασεμή Εγγλέζου.


Σχετικά άρθρα:
-Η Shaya Hansen, έρχεται στο Web Music Radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •