SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

29 Δεκεμβρίου 2016

Η Shaya μιλάει στο Celebrity Life Game και στον Κέν Αλεξανδράτο!

Κοντά στο τέλος του 2016, η Shaya βρέθηκε στον καναπέ του Celebrity Life Game και έδωσε μιά εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κέν Αλεξανδράτο.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για τους ανθρώπους που δεν πίστεψαν σε εκείνη και την αποκαλούσαν καμένο χαρτί και οτι δέν θα καταφέρει να κάνει καρίερα στην Ελλάδα, δείχνοντας της ένα ρατσιστικό πρόσωπο.

Μιλώντας εν συνεχεία για όλα, δεν δίστασε να μιλήσει πιό ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τη λάθος αντιμετώπιση του γιατρού και πώς αποφεύχθηκε να μην γίνει αφαίρεση μύτρας.
Η ίδια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο συγκρότημα απο όπου κι έγινε ευρέως γνωστή, τις Hi-5, λέγοντας:

"Πολύ ωραίες αναμνήσεις. Μόνο ωραίες αναμνήσεις. Οι Hi-5 ήταν σχολείο για εμάς, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να βγεί το αποτέλεσμα που βγήκε, δηλάδή ακόμα και τώρα τα βλέπω και λέω "πώς τα κάναμε, πώς χορεύαμε δυόμιση ώρες έτσι και τραγουδάγαμε μαζί".

Στρατός, φιλίες. Έχω κρατήσει επαφή με τα κορίτσια. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά, στούντιο, φάνς, συναυλίες.. όλα αυτά είναι μιά πολύ μεγάλη ανάμνηση για να μπορείς να πείς οτι δεν θα ξαναμιλήσω με αυτά τα κορίτσια, δεν γίνεται"

Στα πλαίσια των Hi-5, από και λίγο μετά την διάλυση του γκρούπ, αποκάλυψε και το υπέρογκο χρέος προς την εφορία που της έμεινε, αντιμετώπιζοντας το με όλες τις δυνάμεις της ξεχρεώνοντας το μετά απο 3 χρόνια, ενώ μιλάει και για τα talent shows δηλώνοντας την προσωπική της άποψη.

Τον τελαυταίο καιρό ετοιμάζει τον καινούργιο της δίσκο που έχει τον τίτλο "Stronger" και θα κυκλοφορήσει απο την Spider Music, προσπαθόντας μάλιστα να τον προωθήσουν και στο εξωτερικό.

Δείτε την Shaya και όλη την συνέντευξη που έδωσε στον Κέν Αλεξανδράτο και στο Celebrity Life Game




 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •