SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

3 Μαΐου 2018

Η Ειρήνη Ψυχράμη στα φωνητικά του τραγουδιού της Γιάννας Τερζή στην φετινή Eurovision 2018!

Update 3/5/2018

-ΔΕΙΤΕ
Η ελληνική συμμετοχή κάνει την απαιτούμενη προθέρμανση στα παρασκήνια λίγο πρίν την δεύτερη πρόβα στην σκηνή του Alice Arena.



https://www.facebook.com/infe.greece/videos/1733591990027253/



-ΔΕΙΤΕ
Φωτογραφίες της ελληνικής αποστολής στην Ελληνική Πρεσβεία στην Πορτογαλία. Η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Γιάννης Λάφης αποκόπηκαν για λίγο απο την παρέα για να βγάλουν τις selfies τους.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Psixrami (@irinipsixrami) στις







29/4/2018


-ΔΕΙΤΕ
Αναχώρηση για την Γιάννα Τερζή και όλη την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στην Λισαβόνα. Την 30/4/2018 η πρώτη τεχνική πρόβα on stage με το "Ονειρό Μου". Φωτογραφία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Γιάννας Τερζή στο Instagram!


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις





27/4/2018


-ΔΕΙΤΕ 

Τελευταία ημέρα πρόβας στην Ελλάδα για τους υποψήφιους που θα μας εκπροσωπήσουν στην Λισαβόνα, και η Ειρήνη Ψυχράμη, η Νία Μπαλάφα και ο Γιάννης Λάφης χαλαρόνοντας τραγουδούν με έντονο παραστατικό τρόπο το ¨Ξέρω τι ζητάω" του συγκροτήματος Hi-5 όπου η Ειρήνη ήταν μέλος.




20/4/2018

-ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Μιά βραδιά οργανώθηκε απο το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision "OGAE Greece", με την ελληνική αποστολή, Γιάννα Τερζή, Βικτώρια Χαλκίτη, Ειρήνη Ψυχράμη, Νία Μπαλάφα, Γιάννη Λάφη, αλλά και πολλούς άλλους να βρίσκονται στον υπέροχο χώρο του μαγαζιού Omikron2 (O2) στο Γκάζι και να περνούν όμορφα λίγες ημέρες πρίν αναχωρήσουν για Λισαβόνα.

 #greekrepresentative #eurovision #ogaegreece #Eurovision_2018

πηγές:
http://ogaegreece.com/archives/51100
https://mikrofwno.gr/2018/04/i-elliniki-symmetochi-tis-eurovision-synanta-tous-eurofans/




-ΔΕΙΤΕ
Στον προσωπικό λογαριασμό της Γιάννας Τερζή αναρτάτε βίντεο που δείχνει την ελληνική συμμετοχή να κάνει τσεκάρισμα ήχου και πρόβα το τραγούδι "Ονειρό Μου". Η Ειρήνη ολοκληρώνει το μουσικό σύνολο στα backing vocals και όλοι μαζί δημιουργούν μία αρμονία.

Για εκείνους που φοβήθηκαν ότι έτσι, όπως στο βίντεο, θα ακούγεται και ο ήχος στην σκηνή της Eurovision, η ίδια ητραγουδίστρια είπε σε σχόλιο "Παιδιά, μην αγχώνεστε για τις πρόβες, ήταν ένα βίντεο τραβηγμένο με κινητό. Ήταν μιά χαλαρή πρόβα, χωρίς mixing, όπως θα είναι στην Λισαβόνα. Αυτός που τραβούσε το βίντεο ήταν πιό κοντα στον άντρα, είναι λογικό να ακούγεται αυτός πιό πόλύ αφού ήταν κοντά του"

🎙🎤Turn the volume... UP! 💋🎚

#eurovision #oniromou #rehearsal #greece
Posted by Yianna Terzi on Friday, April 20, 2018


18/4/2018

-ΔΕΙΤΕ
Selfie φωτογραφία απο την ομάδα συμμετοχής μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Γιάννας Τερζή με όλους να είναι σε χαρούμενη διάθεση



10/4/2018

Λίγος καιρός απέμεινε που η Γιάννα Τερζή και το "Όνειρο Μου" θα βρεθούν στην Λισαβόνα και στην σκηνή του διαγωνισμού της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο θεσμό, ταξιδεύοντας με την τετράδα που θα την συνοδεύει στα φωνητικά στο τραγούδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανακοινώθηκαν τα τέσσερα ονόματα των τραγουδιστών και η Ειρήνη Ψυχράμη είναι το ένα απο τα τέσσερα άτομα που θα συμμετέχουν στην ομάδα των φωνητικών για την φετινή ελληνική αποστολή.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα απο το προσωπικό προφίλ της Γιάννας Τερζή στο Instagram με δημοσίευση φωτογραφίας να μας δείχνει τους τέσσερις, ανάμεσα τους και την Ειρήνη, να ποζάρουν χαρούμενοι.







Σχετικά άρθρα:
-ΕΛΛΑΔΑ: Οι φωνές πίσω από το «Όνειρό μου»!
-Eurovision 2018: Αυτή η τετράδα τραγουδιστών θα πλαισιώσει τη Γιάννα Τερζή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •