SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

15 Σεπτεμβρίου 2017

Η Shaya μιλά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το μωρό και τα επαγγελματικά!

Την Shaya συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day του Alpha σε κατάστημα με βρεφικά-παιδικά, βάζοντας την τραγουδίστρια στο στοιχείο της αυτή την περίοδο λόγο μητρότητας.


Μιλώντας στην κάμερα και στον δημοσιογράφο, η Shaya δηλώσε οτι πέρασε το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της αφού ο γίος της που ήρθε στον κόσμο πρίν λίγους μήνες της χαρίζει μεγάλη ευτυχία. Συνεχίζει να μιλάει για το μωρό της και κάνει μία λίστα αγορών για το τι χρειάζεται ένα μωρό και την παρουσίζει on camera με χαμόγελο, ενώ παράλληλα λέει ότι το μωρό μοιάζει περισσότερο σε εκείνη.

Τα επαγγελματικά της πάνε όλο και καλύτερα, αφού εκτός απο ένα βίντεοκλίπ που είναι στα σκαρία και έρχεται, εκδηλώνει την χαρά της που θα ταξιδέψει στην Δανία για το ρόλο της στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ "The Book of Mormon" σε μεγάλο θέατρο της χώρας παίρνοντας και το μωρό μαζί της.


Ο γάμος και η βάφτιση του μικρού για το ζευγάρι είναι στα μελλοντικά τους σχέδια, αφού, οπως δηλώνει η ίδια, είναι σε διαδικασία προετοιμασίας τους πρίν φύγει για το εξωτερικό, με επιθυμητό μέρος τέλεσης των μυστηρίων τη Λέυκάδα.

- Δείτε την Shaya να μιλάει στην κάμερα τηε εκπομπής Happy Day στον Alpha (14/9/2017)



από 02:07:39 έως 02:11:52









Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •