SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

22 Ιουνίου 2017

Το I'm Taking Over της Shaya σε πρώτη αποκλειστική στον Fresh Radio

Update 22/6/2017

Λίγα λεπτά μετά τις 7 ήταν στον αέρα η Shaya στην ραδιοφωνική εκπομπή "Fresh Stories" του iRadio Fresh Radio Athens και τον Πάνο Σταματόπουλο.

Με αφορμή την πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση του νέου της single "I'm Taking Over" που έγινε απο τον σταθμό, η Shaya έδωσε και μιά εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε με τον παρουσιαστή για τη δημιουργία του καινούργιου τραγουδιού της, γιά την δισκογραφίκη της πορεία και γενικότερα για την μουσική, γιά την Eurovision, αλλά και γιά τα άτομα που την ακολουθούν απο την αρχή της μουσικής της καριέρας.

Μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αναφέρθηκε στην μουσικοθεατρική παράσταση που θα λάβει μέρος σε ένα απο τα μεγαλύτερα θέατρα στην Δανία αλλά και στο ενδεχόμενο κάποια στιγμή να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα 4 κορίτσια που στελέχωσαν το συγκρότημα Hi-5 γιά μερικά τραγούδια και κάποιες συναυλίες ως δώρο για τους, μέχρι και σήμερα, φάνς του γκρούπ.

Η Shaya απάντησε σε μηνύματα ακροατών, τραγούδησε acapella ένα μέρος απο το im taking over και έκπληξη της στιγμής ήταν όταν έδωσε σε κυκλοφορεία το videoclip του τραγουδιού της στην πλατφόρμα του YouTube.

- Ακούστε την ραδιοφωνική συνέντευξη της Shaya στον Fresh Radio και δείτε φωτογραφικό υλικό



- Η Shaya τραγουδάει απόσπασμα απο το I'm Taking Over στους ακροατές του Fresh Radio. Λήψη απο τον παρουσιαστή της εκπομπής Πάνο Σταματόπουλο

















17/6/2017

Την Τρίτη 20/6/2017 η Shaya θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής "Fresh Stories" του iRadio ψηφιακής πλατφόρμας "Fresh Radio Athens" για μιά αποκλειστική συνέντευξη, αλλά και γιά να ακούσουμε σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση το νέο της τραγούδι και single "I'm Taking Over".

Συντονιζόμαστε λοιπόν την Τρίτη 20/6 στις 19:00 στο Fresh Radio, στην εκπομπή του Πάνου Σταματόπουλου Fresh Stories ακούγοντας στο www.freshradio.gr

επίσης ...


Το διαφημιστικό flyer




Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •