SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

26 Μαΐου 2015

Οι Dreamy Whispers έχουν και Την Ειρήνη Ψυχράμη!!

Νέο και φρέσκο μουσικό βήμα για την Ειρήνη Ψυχράμη.

Με άλλους 5 ταλαντούχους νέους ανθρώπους που κατέχουν και έχουν γαλουχηθεί στη μουσική και στο θέατρο, η Ειρήνη και εκείνοι, επιχειρούν και δημιουργούν τους Dreamy Whispers, μιά μπάντα που απο την πρώτη της κιόλας διασκευή προκάλεσε το ενδιαφέρον του διαδυκτιακού κοινού.


Πρόκειται για διαδυκτιακή μπάντα που δημιουργεί με απίστευτο τρόπο διασκευές μεγάλων γνωστών μουσικών επιτυχιών και τις καταχωρεί για θέαση στην διαδυκτιακή video / web tv πλατφόρμα tivitter.gr 

Απίστευτες φωνές και φωνητικά σε αρμονία με τα μουσικά όργανα, μας διαλαλούν ότι αυτό το project πρόκειτε να μας απασχολήσει για πολύ καιρό στο μέλλον.

Οι Dreamy Whispers ειναι οι: Ειρήνη Ψυχράμη (φωνή), Αποστόλης Ψυχράμης (κιθάρα, φωνή), Fotis "ingie" Papatheodorou (μπάσο, κιθάρα), Μάνος Αναγνωστόπουλος (μπάσο), Βιργινία Φραγκούλατζη (φωνητικά), Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου (φωνητικά) ενω το sound engineering και το live recording από τον Fotis "ingie" Papatheodorou. Το vocal arrangement απο τους Dreamy Whispers. Το concept και το visualization των βίντεο είναι από τους Brothers Online, Circle Team.

- Δείτε τις μέχρι τώρα διασκευές γνωστών τραγουδιών απο τους Dreamy Whispers

- Για περισσότερα videos κάνε κλικ στο http://tivitter.gr/









Σχετικά άρθρα:
-Δες την Ειρήνη Ψυχράμη των Hi-5 να τραγουδά εκπληκτικά το Chandelier της Sia [vds]
-Ζωντανά η Ειρήνη Ψυχράμη στο "Ταξίδι Bar" 
-Παιδικό Θέατρο "Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας", παίζει η Ειρήνη Ψυχράμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •