SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

8 Νοεμβρίου 2014

Πού βρίσκονται και πώς είναι σήμερα τα πέντε κορίτσια των Hi-5; (Απο το JoyTv.gr)

Για το τι απέγιναν οι κοπέλες του συγκροτήματος Hi-5, και μετά απο αυτό, θέλησε να μάθει δημοσιογράφος της σελίδας Joytv.gr , και με αφορμή αυτό αποφάσησε να δημιουργήσει ένα φώτο-άρθρο αναδημοσιεύοντας τις πίο πρόσφατες φωτογραφίες και τα σημαντικότερα τελευταία μουσικά βήμματα των κοριτσιών που βρήκε στο διαδίκτυο.

  
- Δείτε το άρθρο έτσι όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα joytv.gr


Πού βρίσκονται και πώς είναι σήμερα τα πέντε κορίτσια των Hi-5;
Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι Hi-5 ήταν το πιο επιτυχημένο γυναικείο ποπ γκρουπ στην Ελλάδα (εδώ που τα λέμε δεν βγάλαμε και πολλά…). Έχοντας γίνει διάσημες από το τηλεοπτικό σόου Popstars του Mega, βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής πριν καλά-καλά βγάλουν το πρώτο τους single (το αξέχαστο «Ξέρω τι ζητάω») και αγαπήθηκαν από χιλιάδες νεαρούς φαν – ως επί το πλείστον κορίτσια.

Πού βρίσκονται όμως σήμερα τα πέντε αυτά κορίτσια; Συνεχίζουν να τραγουδάνε ή έχουν περάσει σε άλλο τερέν; Σχεδόν δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους (το τέλος ήρθε με το κλείσιμο της ελληνικής Warner το Φεβρουάριο του 2005). εμείς «γκουγκλάραμε» τα ονόματά τους και ψάξαμε να βρούμε όσο το δυνατόν πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους:
 Η Shaya είχε μέχρι στιγμής την πιο πετυχημένη καριέρα απ' όλες. Έχει τραγουδήσει με κορυφαία ονόματα της αθηναϊκής νύχτας, πρόσφατα συμμετείχε στην παράσταση "Priscilla,η Βασίλισσα της ερήμου", ενώ κατά καιρούς εργάζεται και ως μοντέλο.
Η Ειρήνη Ψυχράμη είναι επίσης πολύ δραστήρια στο τραγούδι από το τέλος των Hi5 και μετά. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές, ενώ πέρυσι τραγουδούσε στο πλευρό του Τonis Sfinos.
 
 Η Μαρλέν Αγγελίδου, παρ' ότι δεν απασχόλησε το ευρύ κοινό με τις μετέπειτα δραστηριότητές της, εμφανίστηκε πριν από δύο χρόνια στο μιούζικαλ "Di-Mentia", που ανέβηκε στη μεγάλη σάλα της UNESCO στο Παρίσι (η φωτογραφία είναι από εκεί).  
 Η Νάνσυ Στεργιοπούλου μπορεί να μην κατάφερε να κάνει σόλο καριέρα, πίσω στο 2010 όμως συμμετείχε στο σόου Just the 2 of us, κάνοντας φωνητικά.


Η Φρόσω Παπαχαραλάμπους είναι η μόνη που σταμάτησε να τραγουδάει μετά τη διάλυση των Hi-5, επιστρέφοντας στην Κύπρο για να συνεχίσει τις σπουδές της. Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά πρόσφατη φωτογραφία της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •