SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

25 Ιουνίου 2014

Ανατρεπτική η Shaya στο Red Carpet των MAD VMA's 2014

Με ανατρεπτική στυλάτη εμφάνιση που μας θύμισε μεγάλες στάρ του εξωτερικού περπάτησε η Shaya στο κόκκνο χαλί της εντέκατης απονομής των MAD Video Music Awards 2014 στο Σ.Ε.Φ.
Η τραγουδίστρια μπορεί να μην ήταν υποψήφια σε κάποια απο τις κατηγορίες των βραβείων ούτε να είχε κάποια εμφάνιση στην σκηνή, αλλά παρ΄ολα αυτά έκανε "θόρυβο" με την παρουσία της εκεί.

Μέσα σε μία χρυσή see through φούστα απο οργάντζα με δαντελένιες λουλουδένιες χρυσές λεπτομέριες και ένα crop top στο ίδιο μοτίβο με την φούστα να κρύβουν τα επίμαχα σημεία, η Shaya μας έκανε να χαζεύουμε την ομορφιά της για αρκετή ώρα.
Αίσθηση και με εκφράσεις θαυμασμού άφησε στο κοινό και το εκκεντρικό και πρωτοποριακό χτένισμα μοϊκάνα που επέλεξε στα μαλλιά της.

- Δείτε τη Shaya που φωτογραφήθηκε στο Kick Off Party των βραβείων στις 27/5 στο Island, στο κόκκινο χαλί της απονομής των MAD VMA 2014 στις 23/6 στο Σ.Ε.Φ, φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της στο internet αλλά και βίντεο με την παρουσία της εκεί.



~ ~ ~ ~ ~













- Κάποιοι αποζητάτε τι επιλογές ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ έκανε ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης!. Γι αυτό κι εμείς, συγκεντρώσαμε όλα όσα έχουν να κάνουν με την εμφάνιση της αγαπημένης μας Shaya στη βραδιά των MAD VMA 2014 και σας τα παρουσιάζουμε.

 Η Shaya βρέθηκε στο Kick Off Party των MAD Video Music Awards επιλέγοντας:

παπούτσια:  "Steve Madden strapped" σε nude απόχρωση απο τη Nak Shoes

Η Shaya περπάτησε στο κόκκινο χαλί των MAD Video Music Awards επιλέγοντας:

φόρεμα: deux piece "Ourania Kay"
παπούτσια: πέδιλα "Jessica Simpson"
κοσμήματα: "Boudoir" by Dennis P."

Στο κόκκινο χαλί, το beauty look που επέλεξε... 
...στα μαλλία: ένα πρωτοποριακό ψεύτικο χτένισμα μοϊκάνας προς τα πάνω
...στα μάτια: σκιά σε μώβ τόνους, μάσκαρα, αρκετό ρούζ στην ίδια απόχρωση με την σκιά και εντυπωσικά γυαλιά ηλίου για το στύλ
...στα χείλη: μιά βαθιά απόχρωση του κόκκινου σε βυσσινί χρώμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •