SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

11 Απριλίου 2014

Ως Ντίβα η Shaya στο μιούζικαλ-υπερπαραγωγή "Priscilla: Η Βασίλισσα Της Ερήμου"

Οι εξαντλητικές πρόβες συνεχίζονται. Τα φανταχτερά εκκεντρικά κοστούμια έχουν γίνει προέκταση του δέρματος και του σώματος. Σκηνική παρουσία... ακμαία, και κάπου εκει τρυπώνει και το χιούμορ.

Ο λόγος για την Shaya και την μουσικο θεατρική παράσταση-υπερπαραγωγή "ΠΡΙΣΙΛΑ: Η Βασίλισσα της Ερήμου" (Priscilla - The Queen Of Desert) που θα ανέβει στις 6 Μαϊου στο Θέατρο Badminton.

Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή της πασίγνωστης επιτυχίας μιούζικαλ του West End στο BroadWay "Priscilla - The Queen Of Desert", όπου η Shaya σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα υποδίεται μία απο τις αιθέριες ντίβες-τραγουδίστριες του έργου, και θα φοράει το αυθεντικό βραβευμένο κοστούμι της παράστασης του Λονδίνου. Μαζί της, ως ντίβες, η Demy και η Μελίνα των Vegas αλλά και μιά μεγάλη ομάδα γνωστών ελλήνων ηθοποιών, χορευτών, τραγουδιστών και μουσικών.

Την απόδοση της παράστασης στα ελληνικά ελέγχει ο Γίωργος Καπουτζίδης, ο οποίος παίζει και σε αυτήν, μαζί με τον Σταμάτη Πατρωνη ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Shaya, αν κοιτάξουμε στο παρελθόν, έχει αδυναμία στις παιδικές ταινίες και στα μιούζικαλ.
Ποιός είναι εκείνος που δεν την θυμάτε να τραγουδάει ντουέτο με τον Κώστα Μαρτάκη για τις ανάγκες της ελληνικής έκδοσης του Soundtrack της ταινίας High School Musical 3 το 2008 ή... πίσω απο την φιγούρα της πριγκίπισσας Τιάνα στο "Η Πριγκίπισσα και Ο Βάτραχος" δανίζοντας την φωνή της στο μουσικό μέρος;

- Το promo video για την παράσταση Priscilla στο Badminton



 - Φωτογραφίες με την Shaya στην παράσταση












"Priscilla: Η Βασίλισσα της Ερήμου / Priscilla: The Queen Of Desert"
ΑΠΟ 6 ΜΑΪΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

more info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •