SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

13 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Shaya - "Watch Out"

Στην εκπομπή Star Morning Show του ραδιοφωνικού σταθμού Star Fm 97,1 ακούστηκε σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση η αγγλική εκδοχή του τραγουδιού "Λένε" της Shaya.

Το τραγούδι "Λένε", που κυκλοφορεί πλέον και σε αγγλική έκδοση με τίτλο "Watch Out", αποτελεί το επόμενο single και σίγουρα μία ακόμη επιτυχία για την τραγουδίστρια. Αν και το videoclip του εν λόγω κομματιού ήταν να αναρτηθεί δημόσια στις 11/1/2012, αυτό δεν έγινε εφικτό λόγω τεχνικών προβλημάτων με δικαιώματα εταιριών και του διαδικτύου.

Παρ' όλα αυτά, την ίδια ημέρα της αποκλειστικότητας του αγγλικού "Λένε", "Watch Out", η Shaya μίλησε τηλεφωνικά με τους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής και αποκάλυψε αρκετά επαγγελματικά και προσωπικά πράγματα αλλά και γιατί, τελικά,  δεν θα βρίσκεται στο σχήμα της Πύλης Αξιού στη Θεσσαλονίκη όπως είχε γραφτεί παλαιότερα.

Και αφού αναμένουμε το νέο βίντεο της Shaya με το κομμάτι "Λένε", μαθαίνουμε πως το πρώτο single της "In Your Eyes" ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές στην διαδικτυακή σελίδα στο Youtube!.

επίσης ...


- Ακούστε το κομμάτι "Λένε" στην αγγλική έκδοση του





- Το κομμάτι "Λένε" στην αρχική του έκδοση





- Ακούστε την τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε η Shaya στους παραγωγούς του Star Fm 97,1

Shaya synentefksi - star fm fmd 11.01.2012 by harizanis


- Το "In Your Eyes" single που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο views στο διαδίκτυο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •