SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

30 Νοεμβρίου 2011

Η Εμφάνιση της Shaya στο ΟΛΑ

Η Shaya, την Τρίτη που μας πέρασε (28/11/2011), βρέθηκε και μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη "ΟΛΑ 12" στον ANT1.

Πανέμορφα κομψή και κούκλα, με ένα φινετσάτο chic λευκό φόρεμα, συζήτησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής δηλώνοντας, μετά απο ερώτηση, ότι δεν θα μπορούσε να κάνει μόντελινγκ αφού αυτό που αγαπάει πραγματικά είναι το τραγούδι.
Απάντησε στις αιχμηρές ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και για το αν σκέφτεται τον γάμο της άμεσα. Ακόμη, δεν έλειψαν και αναφορές σχετικά με το ξεκινημά της στη μουσική βιομηχανεία απο το συγκρότημα Hi-5 μέχρι και τώρα όπου δραστηριοποιείτε σε αρκετά πράγματα ως σόλο καλλιτέχνης.

Η εκπομπή έκλεισε με τη Shaya να τραγουδάει το κομμάτι "Λένε" που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο της Resurrection.

επίσης ...

- Δείτε και κατεβάστε κάποια screen caps απο την εκπομπή


- Δείτε όλη την εμφάνιση της Shaya στο ΟΛΑ 12


- Διαβάστε τι έγραψε το site Missbloom.gr για την εμφάνιση της Shaya στο ΟΛΑ

Το βράδυ της Δευτέρας η Shaya ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ» στον ANT1 όπου εμφανίστηκε με ένα look που δεν την έχουμε συνηθίσει

Η Shaya μαζί με τον στυλίστα της, Κωνσταντίνο Κουτσομίχο, επέλεξαν ένα φόρεμά από τη συλλογή Heresis των Konstantinos Melis by Laskos, Casadei ankle boots και Very Gavello κοσμήματα.
 
Η εμφάνιση της Shaya στην εκπομπή του ANT1 ήταν ένα πολύ ωραίο πρώτο δείγμα της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κουτσομίχο. «Το look ήταν εμπνευσμένο από τις μεγάλες Hollywood stars. Γενικά η Shaya θα επιστρέψει στις αυστηρές γραμμές που αναδεικνύουν ιδανικά το καλλίγραμμο αδυνατισμένο της σώμα» δήλωσε στο MissBloom.gr ο στυλίστας

 περισσότερα στο http://www.missbloom.gr/2057/articles/to-look-tis-shaya-ston-themo/article.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •